Les aportacions (50 persones x 20 € mensuals)


Les aportacions dels socis es destinen a col·laborar amb escoles i entitats en l'atenció a infants, joves i famílies per cobrir necessitats no cobertes per l'administració.

Els mestres i educadors fan el seguiment de les contrapartides socio-educatives per a les famílies, els infants i els joves.

Com col·laborar:

La teva ajuda econòmica ens permetrà oferir un acompanyament i oportunitats a persones que ho necessiten dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona.

Totes les donacions econòmiques es destinen, en col·laboració amb centres educatius i entitats socioeducatives, a l’acció directa amb les persones.

Si estàs interessat/da en col·laborar i vols més informació, pots escriure a:

50x20a@gmail.com



dijous, 30 de desembre del 2021

Aniversari 50x20

Celebració aniversari 50x20 26.11.21

Amigues i amics, 
Com sabeu, el passat 26 de novembre vam celebrar el 10è aniversari de 50x20.
Vam compartir plegats una estona d'amistad, amb la participació de socis, amics i educadors dels centres i escoles amb els que col·laborem. Hi eren més de 30 persones!
El Toni i la Mireia vam parlar dels inicis i la raó de ser de 50x20, amb una presentació de power point vam explicar com funcionem actualment i vam tenir una conversa entre tots i totes de la nostra ajuda solidària.
Per acabar, res millor que el petit concert dels joves d'Infumables, ens vam regalar una experiència que els agraïm molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada