Les aportacions (50 persones x 20 € mensuals)


Les aportacions dels socis es destinen a col·laborar amb escoles i entitats en l'atenció a infants, joves i famílies per cobrir necessitats no cobertes per l'administració.

Els mestres i educadors fan el seguiment de les contrapartides socio-educatives per a les famílies, els infants i els joves.

Com col·laborar:

La teva ajuda econòmica ens permetrà oferir un acompanyament i oportunitats a persones que ho necessiten dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona.

Totes les donacions econòmiques es destinen, en col·laboració amb centres educatius i entitats socioeducatives, a l’acció directa amb les persones.

Si estàs interessat/da en col·laborar i vols més informació, pots escriure a:

50x20a@gmail.com



dimecres, 30 de gener del 2013

Festival Solidari Pigme@s Revoltos@s


CAP A UN NOU MODEL ECONÒMIC I SOCIAL
Pigme@s Revoltos@s "dan el golpe"

Amb un festival solidari el dia 23-F a l’Ateneu Popular de 9Barris en favor del projecte9Barris Coopera.
Aquest any convidem a reflexionar entre tots cap a on volem anar. Milions d'aturats, milers de desnonats, gent passant gana, els recursos del planeta superats, l'esclavatge global com a futur... Hem de dir prou, hem de trencar amb aquest sistema que comporta una riquesa enganyosa: distribuïda entre uns quants i a costa d'hipotecar generacions futures... I ja hem arribat a la generació futura. Per això hem de crear alternatives, noves formes de relacionar-nos tant social com econòmicament. I les hem de crear nosaltres, des de la societat civil, abans no ens veiem abocats a menjar-nos els uns als altres.
Així ho han entès des del projecte 9 Barris Coopera, des d'on volen posar el seu granet de sorra cap a un nou model, on les relacions de suport, cooperació, equitat i solidaritat entre les persones siguin la base dels projectes laborals. Assessoren i donen suport a projectes que s'inicien i han engegat una xarxa d'empreses que comparteixen un seguit de valors en el seu funcionament intern, uns valors que no responen a una campanya de màrqueting sinó a una voluntat de canviar el model existent des de la societat, de transformar aquest sistema i recuperar, per sobre de tot, el concepte de persona. Perquè necessitem noves formes de veure el món, perquè volem fugir del capitalisme individualitzador per vertebrar un sistema més humà, des de Pigme@s Revoltos@s, donem ple suport a aquesta iniciativa.
La xerrada-debat i l'exposició serviran per conèixer propostes i debatre sobre el tema. A la xerrada intervindran: 
David Fernàndez, membre de Coop57 i diputat al Parlament, i
Jordi Garcia, autor del llibre Adéu, capitalisme, 15M-2031

A Can Basté (Pg. Fabra i Puig 274) el 27 de febrer, a les 20 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada