Les aportacions (50 persones x 20 € mensuals)


Les aportacions dels socis es destinen a col·laborar amb escoles i entitats en l'atenció a infants, joves i famílies per cobrir necessitats no cobertes per l'administració.

Els mestres i educadors fan el seguiment de les contrapartides socio-educatives per a les famílies, els infants i els joves.

Com col·laborar:

La teva ajuda econòmica ens permetrà oferir un acompanyament i oportunitats a persones que ho necessiten dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona.

Totes les donacions econòmiques es destinen, en col·laboració amb centres educatius i entitats socioeducatives, a l’acció directa amb les persones.

Si estàs interessat/da en col·laborar i vols més informació, pots escriure a:

50x20a@gmail.comdiumenge, 3 de juny del 2012

Gràcies des de Lleida

En Xavier ha fer aquesta aprotació des de Lleida. Ha mostra molt interès en formar un grup de solidaritat local a la ciutat de Lleida.

Bon dia:
Encara que amb retard us envio aquest correu per agrair-vos l'atenció que vau tenir amb mi en particular. Em va semblar molt interessant el fet de poder escoltar en primer persona el perquè, el com i el quan del començament del 50x20. Crec que esteu fen una tasca molt important i que teniu una tenacitat, per tirar endavant el vostre projecte, que potser ens manca als altres. Jo per la meva part he estat explicant a la gent que m'envolta el que vaig escoltar i el que vaig veure, desitjant que prenguin consciència del que passa al nostre voltant. Espero continuar estant en contacte amb vosaltres.

Una abraçada,

Xavier
Lleida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada