Les aportacions (50 persones x 20 € mensuals)


Les aportacions dels socis es destinen a col·laborar amb escoles i entitats en l'atenció a infants, joves i famílies per cobrir necessitats no cobertes per l'administració.

Els mestres i educadors fan el seguiment de les contrapartides socio-educatives per a les famílies, els infants i els joves.

Com col·laborar:

La teva ajuda econòmica ens permetrà oferir un acompanyament i oportunitats a persones que ho necessiten dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona.

Totes les donacions econòmiques es destinen, en col·laboració amb centres educatius i entitats socioeducatives, a l’acció directa amb les persones.

Si estàs interessat/da en col·laborar i vols més informació, pots escriure a:

50x20a@gmail.com



divendres, 20 d’abril del 2012

Balanç Festival Pigme@s Revoltos@s

Aquest és el balanç que han fet els Pigme@s revoltos@s del Festival 2012.  Moltes gràcies des de l'Associació 50x20 i de totes les entitats col·laboradores. Una abraçada. Sou genials.

Associació 50x20
____________________________________________________________________________________

BALANÇ FESTIVAL PIGME@S REVOLTOS@S - "De ésta nos salimos" Març 2012

Aquest març hem celebrat la 12a edició del festival que anualment organitzem. Aquest anys hem volgut difondre i col·laborar amb l'entitat 50x20, que actua a la Zona Nord de Nou Barris com una xarxa de col·laboració ciutadana per contrarestar els efectes del sistema.

De nou el festival ha estat tot un èxit, no només per la quantitat de gent que va assistir al concert i a la xerrada, sinó també per la predisposició de moltíssimes persones per oferir el seu gra de sorra (artistes, conferenciants, Ateneu de 9 Barris, Centre Cívic Can Basté, Casals de Joves de Roquetes, Casal de Barri de Prosperitat, La Marga, voluntaris ...). Gràcies a tots!!!

I com cada any, us mostrem els números definitius, perquè són de tots els que vau venir, això els Pigme@s ho tenim molt clar.


INGRESSOS
Venda d'entrades                   2.842,01
Benefici bar                               810,00
TOTAL INGRESSOS         3.652,01

DESPESES
Tècnics                                   1.128,45
Entrepans col·laboradors          250,62
Impremta                                   178,00
Transport grups                           50,00
Material                                        1,50
Neteja  (Aportació Ateneu)               0
TOTAL DESPESES           1.608,57

INGRESSOS                         3.652,01
DESPESES                            1.608,57
TOTAL PARCIAL               2.043,44
10% Provisió any vinent         - 204,34
TOTAL per al projecte       1.839,10 €


En definitiva, aquest any entre tots/es hem obtingut 1.839,10 € per col·laborar amb el projecte. Valorem aquesta xifra com a molt positiva, però sobretot estem especialment satisfets per haver pogut difondre la idea de 50x20, fer-la conèixer i potser, per què no, servir de referència perquè en altres llocs sorgeixin projectes similars. Va ser una de les conclusions que es van extreure de la xerrada realitzada a Can Basté, en què a més Arcadi Oliveres ens va il·lustrar sobre la realitat del sistema, en una sala d'actes que es va fer petita per la quantitat de gent que va acudir.

Quant al concert a l'Ateneu, l'ambient va ser magnífic, amb centenars de persones gaudint d'un espectacle sensacional, com sempre per un preu gairebé ridícul davant la qualitat i quantitat dels grups participants, sempre col·laborant per la causa.

Hi ha molta gent a qui agrair coses, i no ens agrada centrar les gràcies en ningú, perquè tots sou importants, però hem de fer esment al Centre Cívic Can Basté, que ens va cedir el local per la xerrada i al que vam descuidar en la promoció del festival, i a la penya de l'Ateneu per facilitar-nos el camí i per implicar-se en la preparació de l’acte des del primer moment, i que a més, es va fer càrrec de certs costos, com el de la neteja, el que ha permès millorar els beneficis.


Moltes gràcies!!!
Res més i fins l'any que ve!!!

Pigme@s Revoltos@s

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada