Les aportacions (50 persones x 20 € mensuals)


Les aportacions dels socis es destinen a col·laborar amb escoles i entitats en l'atenció a infants, joves i famílies per cobrir necessitats no cobertes per l'administració.

Els mestres i educadors fan el seguiment de les contrapartides socio-educatives per a les famílies, els infants i els joves.

Com col·laborar:

La teva ajuda econòmica ens permetrà oferir un acompanyament i oportunitats a persones que ho necessiten dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona.

Totes les donacions econòmiques es destinen, en col·laboració amb centres educatius i entitats socioeducatives, a l’acció directa amb les persones.

Si estàs interessat/da en col·laborar i vols més informació, pots escriure a:

50x20a@gmail.com



dimarts, 11 d’octubre del 2011

Gràcies Pere. Quina passada!!

Un regal preciós

Quantes iniciatives hi ha desconegudes per el gran públic que des de l’anonimat fa anys que treballen per millorar i transformar la societat mantenint un equilibri entre els guanys econòmics i emocionals, i el retorn a la societat? Per què un projecte com 50×20 no hi era? És un projecte preciós. Un grup de persones de Torre Baró i Ciutat Meridiana, barris de Barcelona amb una renda per càpita relativament baixa, fan petites aportacions cada mes creant un fons de solidaritat que reparteixen entre els que no tenen. I ho fan perquè pensen que si la vida els ha dut a un lloc de treball estable i avui tenen la sort de tenir feina, és humà compartir aquesta sort amb qui per un motiu o un altre no l’ha tingut. Buscaven 50 persones que aportessin cada mes 20€, i que volien un projecte social arrelat al territori. Avui el projecte és una realitat amb persones que no cerquen protagonisme, que no apareixen a la premsa ni publiquen llibres, però que poden saludar als seus veïns sabent que potser avui han menjat gràcies a la seva aportació anònima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada